Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το AZUR VT είναι μια προ-επιταχυνόμενη και χωρίς στυρένιο τυποποιημένη πολυεστερική ρητίνη που σκληρύνεται με σκληρυντές MEKP. Ο δείκτης χρώματος που περιέχεται στη ρητίνη απλοποιεί τη διαδικασία επεξεργασίας. Το βασικό χρώμα αλλάζει μετά την προσθήκη ενός σκληρυντή MEKP μέσα σε λίγα λεπτά.

Το AZUR VT χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με χαλί και ύφασμα από ίνες γυαλιού για τη δημιουργία στοιχείων που έχουν υποστεί διάβρωση και έχουν υποστεί υφαλμύρωση από το νερό. Είναι πολύ κατάλληλο ως ρητίνη πλαστικοποίησης για καταπονημένες επιστρώσεις ή ως ρητίνη γλάστρας (με πληρωτικά υλικά). Για υποστρώματα από ξύλο, μέταλλο και πέτρα, η YC-G4 εφαρμόζεται ως μέσο πρόσφυσης. Περιέχει: 1 kg.

Η κατανάλωση του AZUR VT υπολογίζεται ως εξής: 3 μέρη υαλοματίνας ή 1 μέρος υαλοϋφάσματος βάρους ανά m² (π.χ. 900 g ρητίνης για 1 m² = 300 g / m² ματίνας). Τα εξαρτήματα ή οι επιστρώσεις από AZUR VT πρέπει να καλύπτονται με YC- NAUTIC TOPCOAT για να αποκτήσουν επιφάνεια που δεν κολλάει.
  • Προ-επιταχυνόμενο, προσθέστε μόνο σκληρυντή
  • Χρόνος επεξεργασίας με σκληρυντή 3% MEKP στους 20° C περίπου 20 λεπτά.
  • Αλλαγή χρώματος με δείκτη χρώματος

Διάρκεια ζωής σε σφραγισμένο αρχικό δοχείο: 12 μήνες, αποθήκευση χωρίς παγετό!

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

8 Κριτικές πελατών

4.5 (από 8 αξιολογήσεις)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
Holger H.
από Holger H. Εθνική σημαία της Γερμανία 13/2/2017 επαληθευμένη αγορά
top Qualität schon verarbeitet
Holger H.
από Holger H. Εθνική σημαία της Γερμανία 27/1/2017 επαληθευμένη αγορά
sehr preiswertes Harz gut zu verarbeiten
Armin M.
από Armin M. Εθνική σημαία της Γερμανία 31/7/2013 επαληθευμένη αγορά
Obwohl ich den Härter nur so Pi mal Daumen zumischen konnte, ließ sich das Harz super verarbeiten. Bei leichten Fehldosierungen wurde es einfach schneller oder langsamer hart ist also auch für Anfänger wie mich zu gebrauchen. Nur Mut!!! Ich habe etwas mehr gebraucht als 1 Liter pro Quadratmeter.

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!