Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αλλά έχουμε έναν διάδοχο για εσάς:

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το εύχρηστο και πλεούμενο GPSmap 78 είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία οθόνης υψηλής ποιότητας, δέκτη GPS με δυνατότητα WAAS με υψηλή ευαισθησία και πρόβλεψη δορυφόρων HotFix™. Η εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη TFT με 256 χρώματα είναι κατάλληλη για κάθε φωτισμό περιβάλλοντος, διαβάζεται εύκολα, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 20 ώρες. Η συσκευή διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένες αντιολισθητικές πλευρικές λαβές από καουτσούκ. Είναι ακόμη και επιπλέουσα! Διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD για χαρτογράφηση, επιπλέον της εσωτερικής μνήμης (1,7 GB). Το GPSmap 78 είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο παγκόσμιο χάρτη βάσης και θύρα USB και είναι συμβατό με BlueChart g3 - REGULAR (ενημερώστε το Firmware του GPSMAP 78 με το λογισμικό Garmin Express Software στην έκδοση 7.20 ή νεότερη). Συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης και καλώδιο USB.

Το GPSmap 78 προσφέρει επίσης μια πρόσθετη ηλεκτρονική πυξίδα και ένα βαρομετρικό υψόμετρο. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων δείχνει την κατεύθυνση ακόμη και αν στέκεστε ακίνητοι και αν η συσκευή δεν είναι οριζόντια. Το βαρομετρικό υψόμετρο προσδιορίζει το ακριβές υψόμετρό σας με τις αλλαγές στην πίεση του αέρα και μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να διαβάζετε τις αλλαγές της βαρομετρικής πίεσης σε πραγματικό χρόνο - έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Με το GPSmap 78 μπορείτε να μοιραστείτε ασύρματα τα σημεία διαδρομής, τα κομμάτια, τις διαδρομές και τις γεωκρυπτόμενες τοποθεσίες σας με άλλους χρήστες με συμβατές συσκευές, όπως τη θέση του αγαπημένου σας ψαράδικου.

Έξοδος δεδομένων NMEA0183 (απαιτείται ξεχωριστό καλώδιο)
Αυτή η φορητή συσκευή της Garmin έχει τη δυνατότητα εξόδου δεδομένων NMEA 0183 για σύνδεση με διάφορους ναυτιλιακούς εξοπλισμούς. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα σύνολα δεδομένων που εξάγονται από αυτές τις συσκευές.
GPRMC
GPRMB
GPGGA
GPGLL
GPBOD
GPBWC
GPVTG
GPXTE
PGRME
PGRMZ
PGRMM
HCHDG

Η λειτουργία αυτόματου πιλότου στη διεπαφή της συσκευής επιτρέπει μόνο τα ακόλουθα σύνολα:

GPRMC
GPRMB
GPAPB
GPXTE

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τρεις ομάδες συνόλων δεδομένων NMEA.
Κατάσταση: GPGSA ΚΑΙ GPGSV
Wpts/Route: GPRTE ΚΑΙ GPWPL
GRMN Proprietary: PGRME, PGRMM ΚΑΙ PGRMZ
Το σύνολο "Heading, Deviation and Variation (HDG)" περιέχει την κατεύθυνση της πυξίδας. Το σύνολο "Υψόμετρο (PGRMZ)" περιέχει το βαρομετρικό υψόμετρο.

Ενότητα διαγράμματος:

SD / Micro SD
MSD
CompactFlash
CF
C-Card MAX πορτοκαλί
MAX
C-Card NT + μαύρο
NT

Συμβατό με τους ακόλουθους ναυτικούς χάρτες:

(έκδοση υλικολογισμικού 7.20 ή υψηλότερη - ενημέρωση μέσω Garmin Express).

Χαρακτηριστικά του ναυτικού χάρτη: Ναυτικός χάρτης που διαθέτει:

Σύστημα χαρτών Διανυσματικοί χάρτες Σκιασμένα βάθη και ακτογραμμές Χάρτες λιμένων Περιοχές παλίρροιας Άδειες αλιείας / Βαθυμετρικά περιγράμματα Αυτόματη καθοδήγηση Τρισδιάστατο μάτι του ναυτικού / μάτι ψαριού
Garmin Bluechart G3 - ΤΑΚΤΙΚΗ

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

13 Κριτικές πελατών

4.7 (από 13 αξιολογήσεις)
3 Αστέρια
(0)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
Roberto S.
από Roberto S. Εθνική σημαία της Ιταλία 10/8/2018 επαληθευμένη αγορά
Garmin GPSmap 78
il prodotto è arrivato nei tempi stabiliti e in condizioni perfette.. in questo momento il prezzo era il migliore sul mercato.. SVB è stato perfetto
Antoine G.
από Antoine G. Εθνική σημαία της Γαλλία 16/5/2018 επαληθευμένη αγορά
Rapport qualité prix imbattable
Günter B.
από Günter B. Εθνική σημαία της Αυστρία 4/6/2015 επαληθευμένη αγορά
Super Produkt und eine schnelle Lieferung

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της English
  • Εθνική σημαία της Français
  • Εθνική σημαία της Deutsch
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!