Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι ηλιακοί συλλέκτες SunWare έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε μηχανοκίνητα σκάφη, ιστιοπλοϊκά σκάφη και σωσίβιες λέμβους. Χρησιμοποιούνται επίσης για κινητές παροχές ρεύματος σε τροχόσπιτα, τροχόσπιτα και φορτηγά. Ακόμη και ένας μικρός ηλιακός συλλέκτης, για παράδειγμα τοποθετημένος στη συρόμενη καταπακτή, θα φορτίσει πλήρως την μπαταρία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Άλλα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα των ηλιακών συλλεκτών SunWare Marine περιλαμβάνουν:
  • Ανθεκτικότητα στο θαλασσινό νερό, ανθεκτικότητα στον παγετό, τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Ανθεκτικότητα σε θραύση λόγω της οπίσθιας ατσάλινης στήριξής του
  • Η μικρή ευελιξία της μονάδας επιτρέπει την απευθείας τοποθέτηση σε επιφάνειες καταστρώματος με μέγιστη κάμψη 3%
  • Ο σχεδιασμός (από εμπρός προς τα πίσω): Tefcel - EVA - Κυψέλες - EVA - Ανοξείδωτο ατσάλινο στήριγμα - Tefcel
  • Η εγκατάσταση είναι εύκολη: κόλλα ή βίδα
  • Λευκό έλασμα για τη μείωση της άχρηστης θέρμανσης και της σχετικής υποβάθμισης των επιδόσεων
  • Κατασκευάζεται στη Γερμανία
Η συμβουλή μας
Για κινητές λύσεις χρησιμοποιήστε τον ηλιακό ρυθμιστή FOX-062 (ιδανικός για σκάφη ή τροχόσπιτα). Αυτός είναι ρυθμιζόμενος σε όλους τους συνήθεις τύπους μπαταριών και μπορεί να φορτίσει την μπαταρία χωρίς πολλές εργασίες εγκατάστασης χρησιμοποιώντας μόνο την πρίζα του αναπτήρα. Απλό: Η μπαταρία είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται να την τοποθετήσετε σε κάποιο από τα δύο σημεία του αυτοκινήτου.
Σημείωση: Παραδίδεται χωρίς προστατευτικό ακμής. Τα πάνελ SW 3061 - SW 3063 (Αρ. είδους 19681 - 19683) διαθέτουν καλώδια σύνδεσης 2 κλώνων και μπορούν να συνδεθούν απευθείας στον ηλιακό ρυθμιστή.
Όλα τα πρόσθετα μοντέλα (από 36 Wp και μετά) είναι εξοπλισμένα με 3κλωνα καλώδια σύνδεσης και εξωτερικό Cellprotector*. Μόνο από το Cellprotector έχετε ένα καλώδιο σύνδεσης 2 κλώνων που συνδέεται με τον ηλιακό ρυθμιστή.
Ο Cellprotector παραδίδεται μαζί με τον πίνακα και επισημαίνεται σαφώς στη συσκευασία. Η παράλληλη σύνδεση ηλιακών συλλεκτών με εξωτερικό Cellprotector δεν αποτελεί πρόβλημα. Για το σκοπό αυτό, οι 2-κλωνικές έξοδοι του Cellprotector συνδέονται παράλληλα και κατευθύνονται στον ρυθμιστή.
Η παράλληλη σύνδεση 3κλωνων καλωδίων σύνδεσης σε ένα Cellprotector δεν επιτρέπεται!
Ο Cellprotector πρέπει να τοποθετείται σε ξηρό περιβάλλον.
*Στο Cellprotector είναι εγκατεστημένα 2 δίοδοι παράκαμψης που εμποδίζουν την υπερθέρμανση των κυψελών σε περίπτωση μερικής σκίασης της μονάδας.
Περιλαμβάνει επίσης μια προστασία οπισθορροής ρεύματος. Δεδομένου ότι όλοι οι ηλιακοί ρυθμιστές SunWare είναι ήδη εξοπλισμένοι με προστασία οπισθορροής ισχύος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η έξοδος "+" του Cellprotector.
Για ηλιακούς ρυθμιστές χωρίς ενσωματωμένη προστασία οπισθορροής ισχύος, πάρτε την έξοδο "+ D". Αυτή περιέχει τη δίοδο προστασίας οπισθορροής ισχύος.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία!
Όλα τα προϊόντα της SunWare αναπτύσσονται, δοκιμάζονται και παράγονται στη Γερμανία. Το μπροστινό κάλυμμα των μονάδων κατασκευάζεται επίσης στη Γερμανία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν επίσης να διασφαλιστούν οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας των προϊόντων και των υλικών μας.

Έγγραφα

de-flag Σχέδιο
.PDF, 661,44 KB
en-flag Σχέδιο
.PDF, 662,38 KB
multi-flag Χειροκίνητο
.PDF, 1,26 MB
Αρ.: 19686,19687,19688,19689,19690,19637,19639,27427

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

12 Κριτικές πελατών

4.5 (από 12 αξιολογήσεις)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
bostjan C.
από bostjan C. Εθνική σημαία της Σλοβενία 30/10/2014 επαληθευμένη αγορά
beautiful design,easy installation
Ανώνυμος
από Ανώνυμος 16/4/2014 επαληθευμένη αγορά
Flexibel, daher gut auf Schiebelukgarage o.ä. zu schrauben, sauber verarbeitet, cell-saver verbessert und deshalb auch einfacher einzubauen
Ανώνυμος
από Ανώνυμος 1/2/2014 επαληθευμένη αγορά
right item for me, o.k.

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της Français
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!