Αντιρρυπαντικό προπέλας & Z-Drive

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να στείλουμε προϊόντα αυτής της κατηγορίας στη χώρα σας. Παρακαλούμε ελέγξτε τις ρυθμίσεις διεύθυνσης.
Λόγω του υλικού τους, οι έλικες και οι κινητήρες Ζ απαιτούν έναν ειδικό τύπο αντιρρυπαντικού, ο οποίος πρέπει να αντέχει στις υψηλές ταχύτητες περιστροφής και στην τριβή που προκαλείται από την έντονη ροή του νερού. Υψηλής ποιότητας αντιρρυπαντικά για προπέλες και Z-drive μπορείτε να βρείτε εδώ στο κατάστημα αντιρρυπαντικών μας. Αγοράστε αντιρρυπαντικό προπέλας σε μορφή γράσου, σπρέι ή μπογιάς και προστατέψτε την προπέλα σας από την ανάπτυξη και άλλες ακαθαρσίες!

Πώς μπορώ να εφαρμόσω αντιρρυπαντικό στο z-drive μου;

- Σπρέι ή μπογιά; -

Το αντιρρυπαντικό για το z-drive σας διατίθεται σε μορφή σπρέι ή μπογιάς. Με το δοχείο ψεκασμού, το αντιρρυπαντικό εφαρμόζεται ομοιόμορφα και είναι πιο εύκολο να φτάσετε σε δυσπρόσιτες περιοχές. Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να απλώσετε το αντιρρυπαντικό στο σκάφος και, στη συνέχεια, απλώστε το με ένα πινέλο.

Τι είδους αντιρρυπαντικό;

Υπάρχουν επίσης δύο διαφορετικοί τύποι αντιρρυπαντικού για την προπέλα και τον κινητήρα σας: το αντιρρυπαντικό που γυαλίζει μόνο του και το σκληρό αντιρρυπαντικό. Το αντιρρυπαντικό που γυαλίζει μόνο του τρίβεται από μόνο του όταν κινείται η προπέλα. Λόγω αυτής της μοναδικής δράσης υπάρχει πάντα ένα φρέσκο βιοκτόνο στρώμα στην επιφάνεια. Το σκληρό αντιρρυπαντικό, από την άλλη πλευρά, σκληραίνει μετά την εφαρμογή και σχηματίζει μια δομή συνδετικού παράγοντα που περιέχει τα βιοκτόνα. Μετά την "εξάντληση" των βιοκτόνων, παραμένει μια κενή δομή συνδετικού παράγοντα.

Τι πρέπει να χρησιμοποιήσω για το z-drive μου; Τι αντιρρυπαντικό πρέπει να αγοράσω για την προπέλα μου;

Φροντίστε να εξερευνήσετε διεξοδικά τα διάφορα αντιρρυπαντικά για την προπέλα και το z-drive. Η επιλογή του σωστού αντιρρυπαντικού εξαρτάται από τις συνθήκες της περιοχής, επομένως κανένα αντιρρυπαντικό χρώμα δεν είναι καθολικά κατάλληλο για κάθε προπέλα/μοχλό. Η υπάρχουσα επιφάνεια παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Όταν αναλαμβάνετε ένα σκάφος, για παράδειγμα, φροντίστε να λάβετε υπόψη σας ποιο αντιρρυπαντικό χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως.