Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αρ. 96120
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα καλύτερα κιάλια στον κόσμο για χρήση στη θάλασσα. Το COMMANDER GLOBAL, ο μοναδικός συνδυασμός μιας πυξίδας υψηλής ακρίβειας με απίστευτα φωτεινά οπτικά υψηλής ποιότητας. Το COMMANDER GLOBAL σας επιτρέπει όχι μόνο να δείξετε την τελειότητα για την οποία αγωνίζεστε ως καπετάνιος, αλλά και την αποφασιστικότητά σας να αντιμετωπίσετε τις μεγαλύτερες ναυτικές προκλήσεις.
Ο φακός της πυξίδας παρουσιάζεται εξαιρετικά ανθεκτικός και σχεδόν άφθαρτος χάρη στο περίβλημα από Makrolon®, την επίστρωση Nano και τη θωράκιση από καουτσούκ NBR-Longlife. Μέσω της χρήσης φακών ακριβείας και της καινοτόμου επίστρωσης υψηλής τεχνολογίας (Diamond-Marine-Coating), αυτά τα κιάλια προσφέρουν εξαιρετική οπτική απόδοση με απαράμιλλη μετάδοση φωτός σε συνδυασμό με τη γνωστή αυτόματη εστίαση Steiner Sports Auto-Focus.
Steiner mood
Η λαβή STEINER Comfort Grip με μαξιλαράκια gel, ο πρόσφατα αναπτυγμένος ιμάντας και τα εξελιγμένα αξεσουάρ παρέχουν μια μόνιμα ασφαλή και χωρίς κόπωση χρήση. Δεν απαιτείται βαθμονόμηση ή ρύθμιση: Η νέα πυξίδα είναι το απόλυτο highlight, είναι παγκοσμίως χρησιμοποιήσιμη. Η ενσωματωμένη ηλεκτρονική μέτρηση του μαγνητικού πεδίου παρέχει απόλυτα ακριβή προσδιορισμό της κατεύθυνσης, από τον Αρκτικό Κύκλο έως τις Νότιες Θάλασσες. Η διόπτευση είναι εξαιρετικά ακριβής χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία. Εμφανίζεται σε αναλογικό στιλ που επικάθεται στο κάτω άκρο της εικόνας, χωρίς να παρεμβαίνει στο οπτικό πεδίο.
Χάρη στη διαισθητική λειτουργία και την αντιστάθμιση κλίσης ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα απλός και αξιόπιστος. Συνολικά, το COMMANDER GLOBAL προσφέρει μια τέτοια ποικιλία κορυφαίων λειτουργιών αφήνοντάς σας αναμφίβολα ενθουσιασμένους

Έγγραφα

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

3 Κριτικές πελατών

5 (από 3 αξιολογήσεις)
4 Αστέρια
(0)
3 Αστέρια
(0)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
Valentin S.
από Valentin S. Εθνική σημαία της Ρουμανία 5/7/2018 επαληθευμένη αγορά
Excellent
Brilliant binoculars! Incredible clear view, master piece of engineering, well done Steiner!
Thanks SVB24!
Martin D.
από Martin D. Εθνική σημαία της Γερμανία 11/1/2017 επαληθευμένη αγορά
Sehr gut verarbeitet, top Qualität und super Haptik.
Jonny W.
από Jonny W. Εθνική σημαία της Γερμανία 20/3/2013
Top Produkt,
ich glaube, dieses Fernglas ist weltweit wirklich das Beste, das man sich gönnen kann.
Weiter so ...

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της Français
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!