Λαμπτήρας χεριού με μπαταρία

Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο λαμπτήρας χειρός είναι εξοπλισμένος με δύο πηγές φωτός: αλογόνου και LED εξοικονόμησης ενέργειας. Λόγω της δυνατότητας ρύθμισης της φωτεινότητας, είναι κατάλληλη για ποικίλες καταστάσεις. Διπλή τάση (100 - 240 V).

Το φως διαρκεί περίπου 20 ώρες με τη χρήση LED και περίπου 1- 6 ώρες με αλογόνο. Ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας είναι 3-3,5 ώρες. Η μονάδα συνοδεύεται από φορτιστή μπαταρίας (100 - 240 V), φορτιστή αυτοκινήτου (12 / 24 V) και βάση τοίχου. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί ξεχωριστά. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένη ένδειξη κατάστασης της μπαταρίας και ανιχνευτής ελαττωματικής μπαταρίας.

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές
Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτό το προϊόν ακόμα

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!