NMEA0183 Multiplexer-Lite με USB MiniPlex-Lite

Μόνο 2 σε απόθεμα
τεμ.
Τιμή SVB: 187,51 €
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου, χωρίς έξοδα αποστολής.
τεμ.
187,51 € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου, χωρίς έξοδα αποστολής.
Αγοράστε
Αρ.
14537
EAN
8719326814209
Αριθμός μοντέλου
0107
Περιγραφή
NMEA0183 Multiplexer-Lite με USB MiniPlex-Lite
NMEA2000
Όχι
Είσοδοι NMEA0183
3
Έξοδοι NMEA0183
1
Ρυθμός Baud NMEA0183
4800 - 38400 Baud
NMEA0183
Ναι
Ethernet / Δίκτυο
Όχι
Υποστήριξη AIS
Ναι

Η SVB συνιστά τα ακόλουθα για αυτό το στοιχείο

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο MiniPlex-Lite είναι ο απροβλημάτιστος πολυπλέκτης NMEA εισαγωγικού επιπέδου. Βασισμένοι στην αποδεδειγμένη τεχνολογία της υπάρχουσας σειράς πολυπλεκτών μας, πήραμε τα θεμελιώδη στοιχεία ενός πολυπλέκτη και δημιουργήσαμε μια βασική μονάδα με μηδενικές ρυθμίσεις, εύκολη στην εγκατάσταση. Απλά συνδέστε το MiniPlex-Lite σε μια ελεύθερη θύρα USB του υπολογιστή σας, PC ή Mac, εισάγετε το CD με το πρόγραμμα οδήγησης και μετά από μερικά κλικ η μονάδα είναι έτοιμη και λειτουργεί. Δεν χρειάζεται περαιτέρω διαμόρφωση. Απλώς συνδέστε τα καλώδια των οργάνων σας στους σφιγκτήρες-συνδέσμους με το εργαλείο που παρέχεται από το εργοστάσιο και το σύστημα πλοήγησης που βασίζεται στον υπολογιστή σας είναι πλήρες.

Ωστόσο, το MiniPlex-Lite δεν είναι μια αυτόνομη μονάδα, αλλά προορίζεται για χρήση με υπολογιστή.

Το MiniPlex-Lite θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε πακέτο λογισμικού πλοήγησης μέσω της εικονικής θύρας COM που δημιουργεί ο οδηγός. Παρέχει τρεις γαλβανικά απομονωμένες εισόδους NMEA για να συνδέσετε το GPS σας και άλλες συσκευές, όπως ένα ημερολόγιο ταχύτητας, ένα ανεμόμετρο ή έναν δέκτη AIS.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του MiniPlex-Lite είναι η είσοδος NMEA με αυτόματη ανίχνευση στο κανάλι 3. Αυτή η είσοδος ανιχνεύει αυτόματα τα δεδομένα υψηλής ταχύτητας από έναν συνδεδεμένο δέκτη AIS, ο οποίος λειτουργεί με ταχύτητα 38400 bps σε αντίθεση με τον τυπικό εξοπλισμό NMEA που λειτουργεί με ταχύτητα 4800 bps (Bits ανά δευτερόλεπτο).

Ο συνδυασμός του MiniPlex-Lite και του εικονικού προγράμματος οδήγησης θύρας COM είναι μια ειδική λύση NMEA, σε αντίθεση με έναν γενικό μετατροπέα Serial <-> USB. Προσφέρει γαλβανική απομόνωση ώστε να είναι πλήρως συμβατός με τις προδιαγραφές NMEA και δεν παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα των γενικών μετατροπέων, όπως το περιβόητο πρόβλημα του "τρελού ποντικιού" ή τις ξαφνικές διακοπές στη ροή δεδομένων NMEA.
Οποιαδήποτε προσπάθεια των Windows να ανιχνεύσουν συσκευές Plug & Play στην εικονική θύρα COM εμποδίζεται, με αποτέλεσμα μια πραγματικά απροβλημάτιστη λύση Plug & Play. Απλά συνδέστε το καλώδιο USB, φορτώστε το δίσκο του προγράμματος οδήγησης, μερικά κλικ και είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε!

Το MiniPlex-Lite είναι εντελώς διαφανές στα δεδομένα NMEA. Τα εισερχόμενα δεδομένα απλώς αποθηκεύονται και προωθούνται ως πλήρεις προτάσεις NMEA στον υπολογιστή.
Οποιαδήποτε δεδομένα αποστέλλονται από τον υπολογιστή, όπως πληροφορίες πηδαλίου για έναν αυτόματο πιλότο, εξάγονται στην ειδική έξοδο NMEA.
Ο πολυπλέκτης δεν στέλνει δεδομένα NMEA από τις δικές του εισόδους στην έξοδό του! Το λογισμικό πλοήγησης είναι υπεύθυνο για την προώθηση επιλεγμένων δεδομένων NMEA από τις εισόδους στις εξόδους.

Η ταχύτητα επικοινωνίας με τον υπολογιστή είναι πολύ υψηλότερη από την τυπική ταχύτητα NMEA, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα υπερχείλισης και έλλειψης προτάσεων NMEA από τα όργανα προς τον υπολογιστή.
Για να αποφευχθεί τυχόν υπερχείλιση όταν αποστέλλονται δεδομένα πηδαλίου ή σημεία πορείας από τη διασύνδεση υπολογιστή υψηλής ταχύτητας στην έξοδο NMEA, εφαρμόζεται ένας έλεγχος ροής που σταματά στιγμιαία την αποστολή δεδομένων από τον υπολογιστή όταν ο εσωτερικός απομονωτής είναι γεμάτος. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, πρέπει να ενεργοποιηθεί το Hardware Flow Control (Έλεγχος ροής υλικού) στην ενότητα παραμέτρων επικοινωνίας του λογισμικού πλοήγησής σας.

Τεχνικά στοιχεία:
Τροφοδοσία Τροφοδοσία από θύρα USB
Κατανάλωση ισχύος 30mA
Είσοδοι 3 x NMEA-0183 / RS-422
Έξοδοι 1 x NMEA-0183 / RS-422
Διεπαφές PC Θύρα USB, προγράμματα οδήγησης για εικονική θύρα COM
Puffer Είσοδος 1,2 και θύρα USB: 128 χαρακτήρες, είσοδος 3: 256 χαρακτήρες
Ταχύτητα εισόδου NMEA 4800 bps (4800/9600/19200/38400 στην είσοδο 3)
Ταχύτητα εξόδου NMEA 4800 bps
Ταχύτητα θύρας USB 57600 bps
Διαστάσεις 97 x 97 x 28 mm

Έγγραφα

de-flag Χειροκίνητο
PDF, 194,70 KB

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

1 Κριτικές πελατών

3 (από 1 αξιολογήσεις)
5 Αστέρια
(0)
4 Αστέρια
(0)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
Ανώνυμος
από Ανώνυμος 30/9/2014 επαληθευμένη αγορά
Die Ein und Ausgänge sind leider nicht beschriftet\r\n:((

Βαθμολογήστε το προϊόν

Πώς βαθμολογείτε το προϊόν;
Απογοητευμένος
Αποτυγχάνει εντελώς να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου
Φτωχό
Μόνο ορισμένες προσδοκίες εκπληρώνονται
OK
Ανταποκρίνεται στις βασικές μου προσδοκίες
Καλή
Ελαφρώς καλύτερο από τις γενικές μου προσδοκίες
Εξαιρετικό
Ξεπερνά πλήρως τις προσδοκίες μου
Κάντε κλικ στα αστέρια για τη βαθμολογία σας

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της Français
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!