NOVITEC Megapulse - Ανανεωτικό μπαταρίας / 12 V

39 σε απόθεμα
τεμ.
Τιμή SVB: 67,68 €
Αποθηκεύετε: 7%
72,89 €
Συμπεριλαμβανομένου του φόρου, χωρίς έξοδα αποστολής.
τεμ.
67,68 € Συμπεριλαμβανομένου του φόρου, χωρίς έξοδα αποστολής.
Αγοράστε
Διαθέσιμες παραλλαγές:
Εικόνα του Megapulse - Ανανεωτικό μπαταρίας / 24 V

NOVITEC Megapulse - Ανανεωτικό μπαταρίας / 24 V

Παρατείνει τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία όλων των τύπων μπαταριών μολύβδου/οξέος. Αυτά τα αναζωογονητικά μπαταριών βοηθούν στη διατήρηση της ονομαστικής χωρητικότητας των νέων μπαταριών ή στην αποκατάσταση της χωρητικότητας των χρησιμοποιημένων και ανεπαρκώς...

Εικόνα του Megapulse - Παλμικό μπαταρίας / 12 V / Marine Version

NOVITEC Megapulse - Παλμικό μπαταρίας / 12 V / Marine Version

Παρατείνει τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία όλων των τύπων μπαταριών μολύβδου/οξέος. Αυτά τα αναζωογονητικά μπαταριών βοηθούν στη διατήρηση της ονομαστικής χωρητικότητας των νέων μπαταριών ή στην αποκατάσταση της χωρητικότητας των χρησιμοποιημένων και ανεπαρκώς...

Αριθμός είδους
15689
EAN
4260024380014
Αριθμός μοντέλου
655000032
Περιγραφή
Megapulse - Ανανέωση μπαταρίας / 12V / ενεργό από μπαταρία 12,9 V

Λεπτομέρειες προϊόντος

Φτιαγμένο στη Γερμανία!

Το Megapulse παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των συμβατικών μπαταριών. Σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές διαδικασίες με παλμική φόρτιση ή χημικά πρόσθετα, η ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας αποκαθίσταται ή διατηρείται με ένα λεγόμενο αναζωογονητή μπαταρίας ή παλμοδότη. Η διαδικασία αυτή είναι ένα " υποπροϊόν " της δορυφορικής τεχνολογίας, που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια από τον αμερικανικό στρατό και
τώρα και στην Ευρώπη. Διάφοροι κατασκευαστές προσφέρουν αντίστοιχες συσκευές. Έχουμε σκόπιμα συμπεριλάβει το MEGAPULSE στη γκάμα των προϊόντων μας, καθώς οι συσκευές αυτές λειτουργούν εντός ενός επακριβώς καθορισμένου εύρους τάσης. Όταν υπερβαίνεται μια τιμή κατωφλίου, ενεργοποιείται η λειτουργία παλμού- όταν πέφτει κάτω από αυτήν, η συσκευή περνά σε κατάσταση αναμονής με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ρεύματος.

Η πρόκληση: Σεκάθε μπαταρία μολύβδου-οξέος συσσωρεύονται θειικά άλατα κατά την εκφόρτιση.

Στην πράξη, οι μπαταρίες μίζας παρουσιάζουν βλάβη κατά μέσο όρο μετά από 4 χρόνια, ενώ οι μπαταρίες έλξης/σταθερής λειτουργίας παρουσιάζουν βλάβη κατά μέσο όρο μετά από 7 χρόνια. Στο 90% των περιπτώσεων, η θείωση οδηγείστοθάνατο μιας μπαταρίας (μπορείτε να βρείτε αντίστοιχες εικόνες κρυστάλλων σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ή στη NOVITEC). Η θείωση παράγεται κάθε φορά που μια μπαταρία βρίσκεται σε ηρεμία και δεν εκφορτίζεταιή φορτίζεται.

Η λύση: κατ' αρχήν είναι απλή- ηλεκτρονική αποθείωση με ειδικούς παλμούς κατά τη φόρτιση των μπαταριών.

Τα πλεονεκτήματα: Βέλτιστη απόδοση της μπαταρίας, αυξημένη αξιοπιστία του συστήματος,έως και πενταπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τομείς εφαρμογής: Όλοι οι τύποι μπαταριών μολύβδου-οξέος μπορούν να αναγεννηθούν, ακόμη και οι μπαταρίες gel (σε αυτή την περίπτωση η αποθείωσημπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο). Αυτό ισχύει για μπαταρίεςπου χρησιμοποιούνται σε παλαιά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, φορτηγά, σκάφη και εξοπλισμό εργασίας - λειτουργεί!

Εμπειρία: Η εμπειρία δείχνει ότι υπάρχουν εφαρμογές μεπαλμογεννήτριες bόπου η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας εμφανίζεται μόνο μετά από μισό χρόνο, ειδικάly με μεγάλες μπαταρίες έλξης.

Γενικά: Ο τρόπος λειτουργίας των συστημάτων παλμοδότησης εξαρτάται από την τάση της μπαταρίας. Η χωρητικότητα της μπαταρίας επηρεάζει τον απαιτούμενοχρόνο λειτουργίας του παλμοδότη, δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα (Ah), τόσο περισσότερο διαρκεί η αποθείωση. Να θυμάστε όμως ότι το MEGAPULSE δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Άλλα ελαττώματα, όπως βραχυκυκλώματα κυψελών, ιζήματα μολύβδου στον πυθμένα της μπαταρίας ή μηχανικά ελαττώματα δεν μπορούν να επιδιορθωθούν από το MEGAPULSE.

Εγκατάσταση και λειτουργία: Προσαρμόστε το αναμνηστικό μπαταρίας σε μια κατάλληλη, καθαρή επιφάνεια μπαταρίας με αυτοκόλλητες ταινίες Velcro, αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης ή δεματικά καλωδίων if απαραίτητο. Το κόκκινο καλώδιο συνδέεται απευθείας στον θετικό πόλο της μπαταρίας, το μαύρο καλώδιο απευθείας στον αρνητικό πόλο.
Μια ενδεικτική λυχνία LED ανάβει μόλις ο παλμογεννήτρια μπαταρίας τεθεί σε λειτουργία, δηλαδή εκπέμπει παλμούς. Ο παλμοδότης τίθεται αυτόματα σε κατάσταση αναμονής εάν οι μπαταρίες πέσουν κάτω από την ονομαστική τάση.

Τελικές παρατηρήσεις: Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές- πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μπορούν να πιστοποιήσουν τη χρήση ενός παλμοδότη μπαταριών!

 • Κατώφλι ενεργοποίησης/απενεργοποίησης
  Itm. 15689: 12,9 / 12,8 V, +/- 0,2 V
 • Συχνότητα ασφαλής και σταθερή σε περίπου: 8000 Hz
 • Απευθείας σύνδεση μέσω δύο μονών καλωδίων,
  κόκκινο = PLUS, μαύρο = MINUS,
  Μήκος περίπου: 45 cm, εξοπλισμένο με ακροδέκτες, πλάτος πιρουνιού: 8 mm
 • Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 100 x 93 x 30 mm
 • Κοπές για βιδωτή τοποθέτηση,
  Διάστημα: 85 x 60 mm,
  Μέγιστη διάμετρος βίδας: 5 mm

Σημείωση για εφαρμογές 24 V
Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή στα έγγραφα.
Οι συνιστώμενες εφαρμογές 24V βρίσκονται στη σελίδα 2, αλλά εδώ χρειάζονται κάποιες επιπλέον πληροφορίες.
Συμπληρωματικά προς αυτό:

 1. Η αριστερή εικόνα είναι η βέλτιστη λύση - σε κάθε μπαταρία 12 V δίνεται ξεχωριστός παλμοδότης 12V (Itm. 15689 - ενεργός από 12,9 V, ή στοιχείο 15692 - ενεργός από 13,6 V).
  Τα καλώδια σύνδεσης του παλμοδότη δεν επεκτείνονται και συνδέονται απευθείας στις μπαταρίες
  Σε αυτό το κύκλωμα δεν υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες, οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργία του παλμοδότη.
 2. Στην εικόνα στα δεξιά, πιθανές αρνητικές πτυχές της εγκατάστασης θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργία του.
  Η χρήση ενός παλμοδότη 24V (είδος 15690) συνιστάται μόνο εάν οι μπαταρίες βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη. Αναπόφευκτα, το καλώδιο σύνδεσης μεταξύ των μπαταριών θα είναι κοντό! Αυτό το καλώδιο, συμπεριλαμβανομένων των ακροδεκτών καλωδίου και των ακροδεκτών/συνδέσεων μπαταρίας πρέπει να είναι πολύ υψηλής ποιότητας και να είναι σωστά τοποθετημένο.
  Και σε αυτή τη διαμόρφωση, τα καλώδια σύνδεσης του παλμοδότη δεν πρέπει να είναι μακρύτερα από ό,τι είναι απαραίτητο.
  Αυτό συμβαίνει επειδή οποιαδήποτε αντίσταση μετάβασης ή γραμμής θα ήταν αντιπαραγωγική και μπορεί να περιορίσει την αποτελεσματικότητα του παλμοδότη.

Έγγραφα

de-flag Χειροκίνητο
PDF, 283,98 KB
de-flag Δοκιμή
PDF, 237,25 KB
Αρ.: 15689,15690,15692
de-flag Δοκιμή
PDF, 393,80 KB
Αρ.: 15689,15690,15692
de-flag Δοκιμή
PDF, 2,03 MB
Αρ.: 15689,15690,15692
de-flag Δοκιμή
PDF, 2,36 MB
multi-flag Χειροκίνητο
PDF, 529,63 KB

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

38 Κριτικές πελατών

Rene D.
από Rene D. Εθνική σημαία της Ισπανία 28/2/2024 επαληθευμένη αγορά
Κουμπί.
Λειτουργεί με ρολόι, είμαι ευχαριστημένος.
Florindo G.
από Florindo G. Εθνική σημαία της Ιταλία 28/2/2024 επαληθευμένη αγορά
Megapulse
Αντικείμενο απόλυτα αντίστοιχο με την περιγραφή. Δοκιμάστηκε σε μπαταρία που είχε προβλήματα φόρτισης και τώρα λειτουργεί ξανά.
Fabrice K.
από Fabrice K. Εθνική σημαία της Γαλλία 6/11/2023 επαληθευμένη αγορά
Η εξοικονόμηση μπαταρίας
Αυτή η συσκευή μου επέτρεψε να αναδημιουργήσω ήδη 4 αδύναμες μπαταρίες. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι χρήσιμο σε μπαταρία με στοιχείο βραχυκυκλώματος. Πολύ σοφή αγορά για παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.
Μόνο ευτυχία.
Προβολή όλων των βαθμολογιών

Βαθμολογήστε το προϊόν

Πώς βαθμολογείτε το προϊόν;
Απογοητευμένος
Αποτυγχάνει εντελώς να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου
Φτωχό
Μόνο ορισμένες προσδοκίες εκπληρώνονται
OK
Ανταποκρίνεται στις βασικές μου προσδοκίες
Καλή
Ελαφρώς καλύτερο από τις γενικές μου προσδοκίες
Εξαιρετικό
Ξεπερνά πλήρως τις προσδοκίες μου
Κάντε κλικ στα αστέρια για τη βαθμολογία σας

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

 • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
 • Εθνική σημαία της Deutsch
 • Εθνική σημαία της Italiano
 • Εθνική σημαία της English
 • Εθνική σημαία της Français
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!