Ραδιομετεωρολογικός σταθμός GENIO 300

Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο δορυφορικός ραδιομετεωρολογικός σταθμός GENIO 300 προσφέρει επαγγελματικές προβλέψεις για 4 ημέρες. Επιλέξτε από πάνω από 300 περιοχές στη Γερμανία ή στην περιοχή που επιθυμείτε. Αρκετές φορές την ημέρα, τα επαγγελματικά δεδομένα καιρού από το wetteronline.de ενημερώνονται μέσω δορυφόρου και αποστέλλονται στον τοπικό σας μετεωρολογικό σταθμό. Είναι δυνατές οι προβλέψεις για το πρωί, το απόγευμα, το βράδυ, τη νύχτα ή την ημέρα. Επιπλέον, το GENIO 300 προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες καιρού με 39 σύμβολα καιρού, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την ατμοσφαιρική πίεση, τις ώρες ηλιοφάνειας / υπεριώδους ακτινοβολίας, τη βροχόπτωση, την ταχύτητα του ανέμου και την κατεύθυνση των ριπών, την τοπική θερμοκρασία και ένα ενσωματωμένο ρολόι με λειτουργία ξυπνητηριού.

Έγγραφα

de-flag Χειροκίνητο
PDF, 411,14 KB

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

2 Κριτικές πελατών

4.5 (από 2 αξιολογήσεις)
3 Αστέρια
(0)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
Niko N.
από Niko N. Εθνική σημαία της Γερμανία 30/12/2012
Ich habe diese Wetterstation seit 2 Jahren während der Saison auf dem Boot, und sonst zu Hause im Einsatz. Es funktioniert alles sehr gut.
Ανώνυμος
από Ανώνυμος 3/5/2010
Funktioniert sehr gut

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της Deutsch
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!