Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το σύστημα ST70 Plus σχεδιάστηκε ειδικά για ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη μήκους άνω των 12 μέτρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια με τα συστήματα οθόνης πολλαπλών λειτουργιών της Raymarine. Η μονάδα είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών σε μία μονάδα. Η μεγάλη, εξαιρετικά ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών είναι ιδανική για εγκαταστάσεις όπου τα δεδομένα μπορούν να διαβαστούν μόνο από απόσταση, π.χ. στο κατάρτι ή σε μια μεγάλη flybridge.

Το ST70 Plus είναι πλήρως ρυθμιζόμενο μεμονωμένα και μπορείτε να κατεβάσετε τα δεδομένα σε ψηφιακή ή αναλογική μορφή για να τα εμφανίσετε.

Το ST70 Plus δεν διαθέτει στοιχεία ελέγχου. Ελέγχεται από ένα εκχωρημένο πληκτρολόγιο. Υπάρχει ένα πληκτρολόγιο για ιστιοπλοϊκά σκάφη, ένας περιστροφικός επιλογέας ελέγχου για μηχανοκίνητα σκάφη και ένα συνδυαστικό πληκτρολόγιο για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών του οργάνου.

Έγγραφα

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές
Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτό το προϊόν ακόμα

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!