Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αποκλειστική τεχνολογία LOWRANCE: μεγαλύτερη εμβέλεια, μεγαλύτερη ευκρίνεια! Βελτιώστε την άποψή σας με το καλύτερο στην κατηγορία του StructureScan™. Το StructureScan™ προσφέρει ιδιαίτερα λεπτομερή απεικόνιση του βυθού για όλες τις συσκευές HDS®. Μέσω μιας σύνδεσης ethernet, είναι δυνατή η συνδεσιμότητα για έως και τρεις οθόνες HDS. Έτσι, ακόμη και οι επαγγελματίες ψαράδες δεν χάνουν τίποτα. Τάση τροφοδοσίας: 12 βολτ. Κατανάλωση ισχύος: μέγ. 75 A.

Το StructureScan™ προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες και ξεχωρίζει από άλλες τεχνολογίες απεικόνισης!

Η απεικόνιση SideScan Imaging προσφέρει πλευρικές προβολές υψηλής ευκρίνειας με διαστατικές λεπτομέρειες, έως και 152 m από την αριστερή πλευρά προς τη δεξιά - έτσι μπορεί να σαρωθεί περισσότερο νερό σε λιγότερο χρόνο για πλούσια αλιευτικά πεδία. Το SideScan αναγνωρίζει επίσης διαφορετικούς στόχους, όπως δομές, σολομούς και ψάρια-δολώματα. Εύρος βάθους SideScan: Ταχύτητα: 56 km/h (35 mph).

Το DownScan Imaging™ είναι ένα ακριβές σύστημα ηχοεντοπισμού, κάθετα κάτω από το σκάφος σας. Διαθέτει επίσης εξαιρετική απεικόνιση των θερμοκλινών. Εύρος βάθους DownScan Imaging™: 92 m, μέγιστη ταχύτητα: 55 mph (88 km/h).

Περιεχόμενα παράδοσης: Πλοίαρχευτικό σκάφος, με το οποίο μπορεί να μετακινηθεί το σκάφος και το οποίο μπορεί να μετακινηθεί το σκάφος:

  • Μονάδα StructureScan HD
  • Μετατροπέας LSS-2 (πρυμναία τοποθέτηση)
  • Βραχίονας για τον μορφοτροπέα
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Καλώδιο ethernet 4,5 m

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές
Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτό το προϊόν ακόμα

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!