Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αρ. 34027
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτό το τηλεχειριστήριο υπερύθρων συμπληρώνει τις σύγχρονες οθόνες των κλιματιστικών Webasto και προσφέρει μια πιο άνετη ζωή εν πλω. Με σύγχρονο σχεδιασμό, τα αυτοεπεξηγηματικά σύμβολα και τα εργονομικά κουμπιά ο έλεγχος του κλιματισμού γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Χάρη στο συμπαγές μέγεθός του, περίπου 85 x 40 x 10 mm, και το απόλυτα ελαφρύ βάρος του, μόλις 20 γραμμάρια, το τηλεχειριστήριο χωράει άνετα στο χέρι σας. Το σήμα υπερύθρων έχει εμβέλεια έως και 7 m και επιτρέπει τον έλεγχο των κύριων λειτουργιών του κλιματιστικού.

Σημείωση: Το τηλεχειριστήριο IR λειτουργεί σωστά μόνο με την ενημερωμένη ψηφιακή οθόνη WBCL000833A και τα συστήματα κλιματισμού, που παράγονται από το 2010 και μετά, με τις ακόλουθες εκδόσεις υλικού και λογισμικού: BlueCool Classic με νέο δείκτη, μονάδα ελέγχου: TCC V3, Λογισμικό: 5.26
BlueCool Premium Chiller, μονάδα ελέγχου: TECC V3.2, Λογισμικό: 4.25
BlueCool Premium Air Handler, μονάδα ελέγχου: Cab V3, Λογισμικό: 6.26
BlueComfort Classic, μονάδα ελέγχου: BCC V3, Λογισμικό: 5.16.

Επιπλέον, πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία τηλεχειρισμού στις ρυθμίσεις του κλιματιστικού.

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές
Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτό το προϊόν ακόμα

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!