Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Διαθέσιμες παραλλαγές:
Εικόνα του TOKYO Κάλυμμα ύφασμα / γκρι

ITALVIPLA TOKYO Κάλυμμα ύφασμα / γκρι

Μαλακό ύφασμα με επένδυση από τσόχα μικροϊνών, ιδανικό για έπιπλα. Πλάτος ρολού περίπου 1,45 m. Παραδίδεται κομμένο σε μήκος τουλάχιστον 1 m. Τιμή ανά μέτρο. Χρώμα: γκρι

Εικόνα του TOKYO Ύφασμα κάλυψης / κρεμώδης λευκός

ITALVIPLA TOKYO Ύφασμα κάλυψης / κρεμώδης λευκός

Μαλακό ύφασμα με επένδυση από τσόχα μικροϊνών, ιδανικό για έπιπλα. Η επένδυση από τσόχα το καθιστά ιδανικό ως ύφασμα ταπετσαρίας για έπιπλα. Πλάτος ρολού: περίπου 1,45 m. Παραδίδεται κομμένο σε μήκος τουλάχιστον 1 m. Τιμή ανά μέτρο. Χρώμα: κρεμώδες λευκό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μαλακό ύφασμα με επένδυση από τσόχα μικροϊνών, ιδανικό για έπιπλα. Το υλικό της επιφάνειας που είναι εύκολο στη φροντίδα πλένεται στους 30° C με ήπιο σαπούνι και νερό. Χρώμα: Λευκό. Πλάτος ρολού περίπου 1,45 m. Παραδίδεται κομμένο σε μήκος τουλάχιστον 1 m. Τιμή ανά μέτρο.

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές
Κανείς δεν βαθμολόγησε αυτό το προϊόν ακόμα

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της Italiano
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!