UFLEX - Κιτ ηλεκτρικών ρυθμιστικών πτερυγίων

Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αλλά έχουμε έναν διάδοχο για εσάς:

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτό το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διαμόρφωσης θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και θα αυξήσει την άνεση των επιβατών. Το κιτ αποτελείται από δύο ηλεκτρικούς ενεργοποιητές και έναν πίνακα ελέγχου με joystick. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για απαιτητικές συνθήκες στη θάλασσα. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οπίσθια υποδοχή των κυλίνδρων ρύθμισης εγκιβωτίζει το καλώδιο, ώστε να αποφεύγεται η πρόκληση ζημιών στο καλώδιο. Απαιτείται μόνο μια μικρή οπή ανά κύλινδρο στο πίσω μέρος. Οι εύκολες στην εγκατάσταση ανοξείδωτες τάπες trim tabs διατίθενται ξεχωριστά σε διάφορα μεγέθη. Το σύστημα δεν απαιτεί καμία συντήρηση, καθώς οι κύλινδροι ενεργοποίησης είναι πλήρως σφραγισμένοι.
Το joystick επιτρέπει ένα trim στον διαμήκη και τον εγκάρσιο άξονα και καθιστά περιττό έναν δείκτη trim tab. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου προσφέρει μια λειτουργία AUTO LINE-UP, η οποία επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της βαλβίδας.

Σημείωση: Οι κατάλληλες γλωττίδες τριμαρίσματος πωλούνται χωριστά.
Ως αξεσουάρ, προσφέρουμε ένα κιτ επέκτασης καλωδίωσης σε δύο εκδόσεις: με καλώδιο τροφοδοσίας 5 m και 2x 6 m ή 2x 9 m καλώδιο για τον κύλινδρο. Ένας βραχίονας (με οπές τοποθέτησης Bennet) και ένας δεύτερος πίνακας ελέγχου με χειριστήριο πωλούνται επίσης ξεχωριστά.
  • Τάση: 12 V
  • Μέγιστη διαδρομή: 57 mm
  • Κύλινδρος ρύθμισης: 301 mm μήκος (όταν είναι πλήρως ανασυρόμενος).
  • Αδιάβροχο κατά IP68
Λιγότερα καύσιμα, περισσότερη άνεση - αλλά πώς λειτουργεί το κόψιμο;
Με το πάτημα του κουμπιού, οι γλωττίδες τριμαρίσματος μετακινούνται στις επιθυμητές θέσεις μέσω των κυλίνδρων ρύθμισης. Η αντίσταση του νερού στα πτερύγια που είναι στραμμένα προς τα κάτω, παράγουν μια πίεση προς τα πάνω, έτσι ώστε κατά την πορεία η πλώρη να χαμηλώνει και η πρύμνη να ανεβαίνει. Η αρχή είναι εύκολη, το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό! Χωρίς να χρησιμοποιείτε το γκάζι, η ταχύτητα αυξάνεται και το σκάφος γλιστρά ανεξάρτητα από το βάρος και την ταχύτητα στη βέλτιστη θέση.

Πηδάλιο πηδαλίου
Η καρδιά του συστήματος είναι το σύστημα διεύθυνσης με καρτέλα. Διατίθενται δύο τύποι οδήγησης: υδραυλικός και ηλεκτρικός. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των διαφορετικών κινήσεων έγκεινται στην εγκατάσταση, στην προσπάθεια συντήρησης και στην ακρίβεια του ίδιου του συστήματος διεύθυνσης, π.χ. ένα υδραυλικό σύστημα απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια εγκατάστασης. Το συγκεκριμένο σύστημα είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα.

Πτερύγια ψαλιδίσματος
Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην επιλογή του μεγέθους των πτερυγίων trim. Για να διευκολυνθείτε στην απόφασή σας, σε κάθε μέγεθος μαρσπιέ δηλώνονται συστάσεις για το κατάλληλο μέγεθος του σκάφους. Σε περίπτωση που υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το μέγεθος των trim tabs, μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Τοποθέτηση, μια σημείωση:
Παραλαμβάνετε τη λειτουργική συσκευή με ένα δέντρο καλωδίωσης μήκους 40 cm. Το καλώδιο σύνδεσης και των δύο κινητήρων έχει μήκος 1,9 m. Τα καλώδια σύνδεσης για την τάση του κυκλώματος και τους κινητήρες (ενεργοποιητές) είναι ήδη εξοπλισμένα με βύσματα (ακίδες) για γερμανικά* βύσματα. Για την εύκολη και σωστή σύνδεση της λειτουργικής συσκευής και των κινητήρων συνιστούμε το προαιρετικό σετ καλωδίωσης με μήκος 6 o 9 m. Αυτά είναι ήδη εξοπλισμένα με συνδέσεις γερμανικών βυσμάτων.
* Τα καλώδια περιλαμβάνουν τα σώματα βυσμάτων για τη λειτουργική συσκευή και τους κινητήρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γερμανικές συνδέσεις βυσμάτων δεν διατίθενται ως μεμονωμένα τεμάχια.

Υπόδειξη: Η προστασία της εγκατάστασης πρέπει να γίνεται με υδραυλικά-μαγνητικά βύσματα ασφαλείας 15 amp. Συνιστούμε για παράδειγμα τα προϊόντα μας 10606 ή 32020. Μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στον πίνακα διακοπτών μας SEATEC κατόπιν αιτήματος.

Σημείωση σχετικά με τις διατομές των καλωδίων στις οδηγίες λειτουργίας:
AWG14 αντιστοιχεί σε περίπου 2,5 mm².
AWG16 αντιστοιχεί σε περίπου 1,5 mm².
AWG18 αντιστοιχεί σε περίπου 1,0 mm².

Έγγραφα

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

7 Κριτικές πελατών

Rudolf W.
από Rudolf W. Εθνική σημαία της Αυστρία 8/10/2018 επαληθευμένη αγορά
Peis; Leistung perfekt
augustin  T.
από augustin T. Εθνική σημαία της Αυστρία 7/2/2017 επαληθευμένη αγορά
Alles super geklappt Danke und so weiter
Andreas M.
από Andreas M. Εθνική σημαία της Γερμανία 22/4/2015 επαληθευμένη αγορά
Einfache Montage funktioniert so wie es sein sollte.\r\nLogische Bedienung.\r\nBedienungsanleitung in Deutsch wäre auch schön.\r\nDie Klappen können ohne Zusatzaufwand mehr als der Verkäufer auf Nachfrage mitteilt.

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

  • Περισσότερα "Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες" διαθέσιμα στις ακόλουθες διαθέσιμες γλώσσες :
  • Εθνική σημαία της Deutsch
  • Εθνική σημαία της Italiano
Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!