Wallas Θερμάστρα κηροζίνης 2400

Επαναφορά θέσης εικόνας
Κλείστε το
Πίσω
Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αλλά έχουμε έναν διάδοχο για εσάς:

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο αποδοτικός και ισχυρός 2400 t είναι ο ιδανικός θερμαντήρας για μεγάλα μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη. Με τη δική της δεξαμενή καυσίμου, είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί σε σκάφη που δεν διαθέτουν ντίζελ στο σκάφος .Η κατανάλωση καυσίμου είναι τόσο χαμηλή που μπορείτε να θερμάνετε το σκάφος σας για αρκετές ημέρες με ένα δοχείο πέντε ή δέκα λίτρων. Χάρη στη στρωτή διαδικασία καύσης, το επίπεδο θορύβου είναι πολύ χαμηλό .Επιπλέον, δεν προβάλλονται θόρυβοι καύσης μέσω του σωλήνα εξάτμισης, επιτρέποντας στα σκάφη δίπλα σας να απολαμβάνουν ησυχία και γαλήνη. Χάρηστο καθαρό καύσιμο που χρησιμοποιείται και στην αξιόπιστη κατασκευή αυτής της μονάδας, το διάστημα στο οποίο πρέπει να γίνει συντήρηση της συσκευής είναι εξαιρετικά μεγάλο - 5 χρόνια!

Θερμαντήρας συναγωγής 2 σταδίων με δύο εξόδους θερμού αέρα (σωλήνας θερμού αέρα max. 2 x 8 m). Με ανεμιστήρα φρέσκου αέρα .Παραδίδεται με πίνακα ελέγχου, ακροδέκτη καυσίμου, σύνδεση δεξαμενής και σετ εγκατάστασης.

Πλεονεκτήματα:
 • Χαμηλή κατανάλωση: Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος καθιστά δυνατή τη διατήρηση του σκάφους σας σε ζεστό περιβάλλον ακόμη και όταν το ρεύμα είναι σπάνιο. Σε αυτή την κατηγορία, τα προϊόντα θέρμανσης ντίζελ της Wallas παράγουν την περισσότερη θερμική ενέργεια ανά watt.
 • Αθόρυβο: Ο θόρυβος του ανεμιστήρα μπορεί να μειωθεί περαιτέρω εάν τοποθετήσετε έναν πρόσθετο σιγαστήρα .Η στρωτή διαδικασία καύσης διασφαλίζει ότι οι γείτονές σας στο σκάφος μπορούν να απολαμβάνουν την ηρεμία της φύσης.
 • Αξιόπιστος: Για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα, κάθε προϊόν της Wallas δοκιμάζεται πριν από την παράδοση.

Προδιαγραφές:

 • Ισχύς θέρμανσης: 2300 W
 • Καύσιμο: κηροζίνη
 • Κατανάλωση ισχύος: Κέριο: Κατανάλωση ισχύος: Κέριο: Κατανάλωση ισχύος: Κέριο: Κέριο: 12 V/0.5 - 1.0 A
 • Κατανάλωση καυσίμου: 1,5 χλγρ: 0,12 - 0,24 l/hr
 • Διαστάσεις: 125 x 365 x 260 mm
 • Εύκαμπτος σωλήνας θερμού αέρα: Ø 60 mm
 • Σωλήνας εξάτμισης, ανοξείδωτο ατσάλι: Ø 28/45 mm
Επεξήγηση χρώματος:
 • Μαύρο: Προϊόν
 • Μπλε: Αξεσουάρ εγκατάστασης
 • Κόκκινο: Ειδικά αξεσουάρ

Έγγραφα

multi-flag Χειροκίνητο
.PDF, 4,28 MB
Αρ.: 66025
en-flag Ανταλλακτικά
PDF, 95,55 KB
Αρ.: 66025

Τι λένε άλλοι πελάτες της SVB

100% γνήσιες κριτικές

2 Κριτικές πελατών

4.5 (από 2 αξιολογήσεις)
3 Αστέρια
(0)
2 Αστέρια
(0)
1 Αστέρια
(0)
Bernd K.
από Bernd K. Εθνική σημαία της Γερμανία 1/10/2013 επαληθευμένη αγορά
Die Heizung funktioniert sehr gut und ließ sich relativ einfach montieren
John D.
από John D. Εθνική σημαία της Κάτω Χώρες 11/4/2013
i am very satiesfied with the purchase of the wallas 2400t it opreates silently and generates an enormes amount of heat. what was difficult to find out, were the exaust is lokated on the heater(in the middle or?) this was not shown on the pdf Wallas Finland gave me the exact measures.

Οι πελάτες ρωτούν τους πελάτες

Ρωτήστε τους άλλους πελάτες της SVB που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το προϊόν από εμάς για την εμπειρία σας.

Η ερώτησή σας θα προωθηθεί αυτόματα σε άλλους πελάτες της SVB και η ερώτησή σας θα δημοσιευτεί στη σελίδα του προϊόντος. Παρακαλούμε μην θέτετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από την ομάδα της SVB - όπως η κατάσταση μιας παραγγελίας ή η διαθεσιμότητα του προϊόντος. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με την ομάδα της SVB μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@svb24.com ή μέσω τηλεφώνου στο διεύθυνση: +49 (0)421-57290-0 .

Καμία ερώτηση δεν έχει γίνει ακόμα. Γίνετε ο πρώτος που θα κάνει μια ερώτηση!